Lielāku vai mazāku svētku tuvošanās, vienmēr asociējas ne tikai ar jaukām un satraukuma pilnām gaidām, bet aktuāls kļūst arī tas, ko tad viesi ēdīs un kā noorganizēt liela apmēra galda klāšanu.

Noteikti nepieciešams izvēlēties kvalitatīvāko pakalpojumu sniedzēju, lai pasākums pēc iespējas būtu izdevies. Daudzas konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien privātus pasūtījumus konditorejas izstrādājumu cepšanā, bet arī nodrošina rīkot dažādus banketus. Kas gan var būt labāks – kāds visu ēdiena pagatavošanu paveiks jūsu vietā un līdz ar to būs iespējams lieliski atpūsties! Arī jautājums par to, kur atrodami gardi sāļie kliņģeri, katrā ziņā būs atrisināts, ja izvēlēsieties lielisku konditoru.

KAS CEP TORTES PĒC PASŪTĪJUMA?
Ja runa tieši par to, kas cep tortes pēc pasūtījuma, tad ir variants izvēlēties gan starp privātpersonu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditoru piedāvāto klāstu šajā nišā. Vienmēr der ievērot zelta likumu, ka lēts ne vienmēr nozīmē labāko un līdz ar to ir jāprot izvēlēties zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtījumam. Tortes pēc pasūtījuma Rīgā cep daudz konditoru, taču kā izvēlēties labāko? Bez šaubām iesākumā jāvadās pēc pieredzes no citiem klientiem, pēcāk jāizanalizē cenas un līdz ar to galaprodukta attiecība un arī, protams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti pagatavošanai, galvenokārt, visos veikalos maksā vienādi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība kļūst konditora prasmes un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz augstāka, nozīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot torti vai arī tortes, vēlas, lai rezultāts būtu gards un līdz ar to viesi labi paēduši, bez tam, pastāv liela opcija, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.

ĒDINĀŠANAS PAKALPOJUMI BANKETĀ.
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši bankets. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un pieprasīts kā konditoru piedāvāto pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galda klāšana izbaukumā rodas aktuāla, sākoties siltajam laikam un, protams, vasaras sezonai, tādējādi šo laiku varētu dēvēt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un, protams, daudzuma attiecība, tādējādi klientiem ieteicams iesākumā iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditoreju vai galdu klāšanas uzņēmumu. Banketu ēdienkartē lielākoties būtu ietverti gan dažādi salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir klienta vēlmes. Pasūtījums ir augstākās kvalitātes, svaigs un arī gatavots īsu brīdi pirms celšanas galdā.

Veiksmīga konditoreju un arī galdu klāšanas servisa sniedzēja piesaiste plānotajam pasākumam, būtu viena maza daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un, protams, viesi dotos mājās apmierināti un garšīgi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *