Konditorejas Rīgā vai jebkur citur pasaulē – kas tad pats pirmais nāk galvā? Nenoliedzami tie ir gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram saldas tortes vai arī kūciņas.

Bet šodien pakalpojuma piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, un dažādas konditorejas Rīgā kā arī citās Latvijas pilsētās sāk piedāvāt ne tikai pašas uzkodas banketam, taču arī cita veida pakalpojumus, kā piemēram, pilna banketu ēdienkarte. Tāds piedāvājums tad ir diezgan iecienīts daudzu klientu vidū, tā kā pašiem raizēties par ēdienkarti tad ir laikietilpīgi un neparocīgi. Savukārt šajā gadījumā tiks izveidota individuāla banketu ēdienkarte, kas tad tiks piemērota Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, un arī pēc tam nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Tortes uz pasūtījumu – pamata principi atbilstoša produkta izvēlei

Ņemot vērā to, ka tortes uz pasūtījumu ir gatavotas konkrētam pasūtījumam, tomēr, lai neapmulstu iespējamās izvēlēs, aplūkosim variantu, kad konditorejas izstrādājumi piemēroti pasākumam. Uz kāzām standartā grib pasūtīt torti ar vairākiem stāviem kā arī ar skaistu rotājumu. Taču konditorejas Rīgā iesaka izskaitīt ap 150-200g tortes uz vienu cilvēku, šajā gadījumā jau var izskaitļot priekš sevis, cik milzīgu vajag pasūtīt torti. Protams, ka tortes stils, vislabāk, kad ir pielāgots kopējam kāzu stilam. Kā laba ideja būs konditorejas izstrādājumi, kas ir ar dažnedāžādām garšām. Priekš kolēģa vislabāk ir tāda veida tortes pēc pasūtījuma, kuras ietver sevī lietiškumu kā arī nebūs divdomīgs variants, tas attiecas arī uz pildījumu. Savukārt, bērnam dzimšanas dienā vislabāk ir pasūtīt torti, kura tiešām ir spilgta kā arī izrotāta ar multfilmu tēliem. Kaut gan labāk būtu, tomēr, lai konditorejas izstrādājumi bērnu svētkiem, nemaz nav pārak saldi, jo tad bērniem daudz gribēsies dzert un pārāk daudz saldumi nenāk par labu augošam organismam.

Banketu ēdienkarte un citas lietas, laikā kad būs organizēti banketi

Tagad banketi ir diezgan ierasta lieta. Pie tam vairākas konditorejas Rīgā un citur mūsu valstī piedāvā cilvēkiem uzkodas banketam un pat tādu lietu, kā galdu klāšana izbraukumā. Bet cilvēkiem, kad tiks pārrunāta banketu ēdienkarte, ir jāpiedomā tieši pie atsevišķiem momentiem. Banketu ēdienkarte un produktu uzskaite notiek sekojoši. Uzkodas banketam, kas ir aukstas un, kur ir dārzeņi un sieri, kanapē, tiek skaitītas vidēji līdz 400g uz cilvēku. Savukārt karstās uzkodas banketam varētu būt līdz 100 gramiem uz cilvēku, taču dažādie salāti ir līdz 250 gramiem uz cilvēku. Pamatēdiens, kurš tiks kombinēts ar piedevām, ir gaļa, kur gaļa ir līdz 250 g, bet piedevas – 150 g,.. Augļi uz vienu viesi tiek paredzēti tikai līdz 200g, taču konditorejas izstrādājumi vai torte – līdz 200 g. Šādi sanāk līdz 1,5 kg uz viesi. Kad tiek rēķināta galdu klāšana cenas ziņā, skaita kopā kā produktus, gan tiek skaitīta galda klāšana.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *