Tuvojoties kādiem lielākiem vai mazākiem svētkiem, allaž aktuāls kļūst galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu torti celt galdā ciemiņiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai izbraukuma bankets, ir vajadzīgs izvēlēties labu pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne tikai galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka veida ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda tipa jubilejām, visādā ziņā aktuāls kļūst jautājums par to, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi servisu sniedzēju ir diezgan daudz.

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.
Tortes, kūkas, kliņģeri, bulciņas, pīrādziņi un, protams, kūciņas – ko gan vairāk var vēlēties saldummīļi savos svētkos. Ja izvēlaties torti pirkt pie konditora, tad ir vēlams iepazīties ar rekomendācijām, lai būtu skaidrs ar ko rēķinātes un arī vai nosauktā cena būs piemērota piedāvājumam. Vislabākais būs zelta vidusceļš, kurā ir loģiska cenu un piedāvājumu attiecība. Kliņģerus pēc pasūtījuma Rīgā ir opcija atrast pie atšķirīgiem konditoriem individuāli vai arī arī pirkt konditorejā uz vietas. Šādu pasūtījumu cena sastāda ne vien produktu izcenojums, bet arī konditora ieguldītais darbs un līdz ar to laiks, tādēļ, ja arī cena ir par dažiem eiro lielāka kā nopērkot jau gatavu izstrādājumu, der atcerēties, ka kūka vai kliņģeris tiek gatavots individuāli un, protams, allaž ir svaigs un gards.

KAS KLĀJ GALDU BANKETAM?
Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketa galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Šis pakalpojums ir tik pat izplatīts un, protams, pieprasīts kā konditorejas pasūtījumu veikšana, kūku un kliņģeru cepšana. Galdu klāšana izbaukumā ir aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tādēļ šo laiku varētu uzskatīt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galdu klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tādējādi klientiem vēlams sākotnēji iepazīties ar pieredzi par konkrēto konditorejas vai galdu klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē lielākoties būtu iekļauti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir klienta vēlmes. Ēdiens ir labākās kvalitātes, svaigs un gatavots īsu brīdi pirms celšanas galdā.

Veiksmīga konditorejas un galdu klāšanas pakalpojumu sniedzēja piesaiste plānotajam pasākumam, būtu viena neliela daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un līdz ar to viesi dotos mājās laimīgi un, protams, garšīgi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *