Odziņas, auglīši, piramīdas, dabas un dzīvnieku motīvi, dažādi filmu varoņi – šī ir tikai daļa no tā, kādus stāstus un tematikas piedāvā populārie spēļu automāti tiešsaistē. Par to sortimentu mūsdienās tiešām nav jāsūdzas – sloti online atrodami milzīgā un daudzveidīgā sortimentā, atliek tikai izvēlēties īsto. Vai Tu zini, kādi ir populārākie online automātu veidi? Turpini lasīt, lai to noskaidrotu!

          Pazīstamākie spēļu automāti online

            Kad spēļu automāti pirmo reizi kļuva pieejami, tie it nemaz nelīdzinājās tiem, kurus mūsdienās iecienījuši spēlētāji. Galvenā atšķirība bija tā, ka spēļu automāti bija pieejami tikai fiziskajās spēļu zālēs, turklāt arī to dizains bija visai primitīvs – tikai trīs ruļļi un viena vinnestu līnija. Vari uzzināt vairāk turpinājumā!

            Turpretī mūsdienās spēļu automāti internetā izceļas ar iespaidīgu dizainu, tematikām un tehniskajām iespējām. Lielākoties online spēļu automāti ir aprīkoti ar 3, 5, 6 vai 7 ruļļiem, kuri griežas. Šāds ruļļu skaits palielina arī iespējamo vinnesta līniju skaitu – tās var būt pat 50, attiecīgi paaugstinot iespēju gūt laimestu, taču vienlaikus arī palielina tukšo griezienu skaitu.

            Laimīgās līnijas var būt dažādās formās – zigzaga, diagonālā un citās. Tāpat spēļu automāti piedāvā iespēju izmantot dažādus bonusus, piemēram, bezriska griezienus, likmes un daudz ko citu.

            Divi nozīmīgi spēļu automātu veidi ir progresīvie un fiksētie. Šāds iedalījums veidots, balstoties uz džekpotu, kas tajos pieejams. Agrāk daudzi spēļu automāti piedāvāja tikai fiksēto džekpotu. Šādi automātu veidi pieejami arī mūsdienās, bet krietni retāk. Fiksētais džekpots nozīmē to, ka spēļu automāta galvenais laimests ir salīdzinoši neliels, taču pastāv lielāka iespēja to iegūt. Savukārt spēļu automāti online ar progresīvo džekpoti darbojas citādi – tajos esošais džekpots nemitīgi pieaug, sasniedzot iespaidīgas summas. Katru reizi, kad kāds liek likmi, džekpota apjoms nedaudz palielinās. Un, kad kāds laimīgais šo džekpotu vinnē, tas atgriežas sākuma summā un atkal aug lielāks.

          Kā izvēlēties īsto spēļu automātu?

            Šis jautājums nomoka daudzus, it īpaši, tādēļ, ka automātu piedāvājums ir tik plašs. Ir standarta trīs vai piecu ruļļu video spēļu automāti ar dažādām tematikām. Tāpat var izvēlēties pēc gaumes un interesēm, kā arī ekspertu un citu spēlētāju atsauksmēm.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *