Tuvojoties kādiem lielākiem vai arī mazākiem svētkiem, allaž svarīgs ir galda klāšanas jautājums un arī tas, kur un kādu kūku celt galdā viesiem. Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma bankets, ir nepieciešams izvēlēties labu galda klāšanas pakalpojumu sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā.

Konditorejas Rīgā bieži mēdz piedāvāt ne vien galda klāšanas pakalpojumus, bet pieņem arī individuālus pasūtījumus vairāka stila ēdienu un konditorejas izstrādājumu gatavošanai. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, katrā ziņā aktuāls kļūst jautājums par to, kur nopirkt garšīgu kliņģeri, smalkmaizītes vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Konditorejas izstrādājumi ir viena no pieprasītākajām ēdienu grupām, kas tiek pasūtītas, tādējādi pakalpojumu sniedzēju ir salīdzinoši daudz.

KONDITOREJAS PASŪTĪJUMU PIEŅEMŠANA.
Ja runa tieši par to, kas cep kliņģerus pēc pasūtījuma, tad ir opcija izvēlēties gan starp privātu piedāvājumu mājas kūkām un tortēm, gan konditoru piedāvāto klāstu šajā nozarē. Allaž der atcerēties zelta likumu, ka lēts ne vienmēr nozīmē labāko un ir jāmāk atrast zelta vidusceļu konditorejas izstrādājumu pasūtījumam. Kliņģeri pēc pasūtījuma Rīgā cep daudz konditoru, bet kā izvēlēties labāko? Obligāti iesākumā jāvadās pēc atsauksmēm no citiem klientiem, pēcāk jāizvērtē cenas un līdz ar to galaprodukta attiecība un arī, protams, garša. Ņemot vērā to, ka produkti gatavošanai, lielākoties, visos veikalos maksā vienādi, tad skaidrs, ka pievienotā vērtība ir konditora prasme un ieguldītais laiks. Cena, ja arī nedaudz augstāka, apzīmē kvalitāti arī ēdiena nozarē. Jebkurš, pasūtot kūku vai kliņģeri, vēlas, lai rezultāts būtu gards un arī viesi apmierināti, turklāt, pastāv liela iespēja, ka klients atgrieziesīsies, lai veiktu citus pasūtījumus.

IZBRAUKUMA BANKETA ĒDINĀŠANAS PIEDĀVĀJUMI.
Otrs izplatītākais pasūtījumu veids, ko saņem un, protams, piedāvā vairākas konditorejas, ir banketi. Galda klāšana mazākām un, protams, lielākām cilvēku grupām ir tik pat izplatīta kā tortes cepšana. Sākoties siltam laikam un arī vasaras sezonai, aktuāla ir arī galdu klāšana izbraukumā ārpus telpām vai kādā citā klienta izvēlētā vietā. Klientam vienmēr būs jāzina banketa cena, jo izmaksāt svētku maltīti lielākai cilvēku grupai izmaksā dārgāk, kā ģimenei. Banketa ēdienkarte sevī lielākoties ietver dažāda stila uzkodas, dzērienus, arī siltos un, protams, aukstos ēdienus, atkarībā no banketa stila. Visas uzkodas banketam allaž tiek gatavotas svaigas un kvalitatīvas.

Veiksmīga konditorejas un arī galdu klāšanas pakalpojumu sniedzēja piesaiste plānotajam pasākumam, būs viena neliela daļa no visa, lai pasākums būtu izdevies un viesi dotos mājās priecīgi un labi paēduši!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *