Tuvojas gada beigas, kas nozīmē arī dažāda rakstura svētkus gan darbā gan mājās, kas rada arī dažādus jautājumus par to, kā izvelēties ko celt galdā, kas to gatavos un tamlīdzīgi.

Arī tad, ja jārīko banketi telpās vai arī izbraukuma banketi, ir nepieciešams pirkt labu galdu klāšana pakalpojuma sniedzēju, lai nebūtu jāviļas gan cenā, gan ēdiena daudzumā. Konditorejas Rīgā nodrošina dažāda tipa pakalpojumus, kas saistīti ar galdu klāšanu un individuāli pasūtītu ēdienu. Tuvojoties dažāda stila jubilejām, nenoliedzami aktuāls rodas jautājums par to, kur dabūt garšīgu kliņģeri vai arī kas cep tortes pēc pasūtījuma. Katrā Ziņā netrūkst ēdināšanas pakalpojumu sniedzēji, jo šī ir ļoti pieprasīta sfēra – ēst gribētāju būs allaž!

KLIŅĢERU UN KŪKU CEPŠANA PĒC PASŪTĪJUMA.

Ikviens, kurš mīl saldumus priecāsies par kūkām, kūciņām, tortēm, desertiem, bulciņām un visu ko citu, kas liekams uz kārā zoba. Ja izvēlaties kūku pasūtīt pie konditora, tad ir rekomendējams iepazīties ar pieredzi, lai ir skaidrs ar ko rēķinātes un līdz ar to vai nosauktā cena būtu piemērota piedāvājumam. Iesakām izvēlēties pakalpojuma sniedzēju, kuram cenu attiecība saviem pakalpojumiem ir samērīga.  Tortes pēc pasūtījuma Rīgā būs opcija veidot pie vairākiem konditoriem individuāli vai arī dabūt konditorejā uz vietas. Individuāla pasūtījuma darbi vienmēr ir nedaudz dārgāki kā jau gatavie, ko varam redzēt vitrīnās un iegādāt jebkurā mirklī, tālab ar to ir jārēķinās pasūtījuma veikšanas brīdī.

ĒDINĀŠANAS PAKALPOJMI BANKETOS.

Vēl viens liels pasūtījumu veids, ko nereti nodrošina dažāda veida konditorejas, ir banketu galdu klāšana, jeb vienkārši banketi. Popularitātes ziņā galda klāšanas pakalpojums ir tik pat populārs kā kūku un kliņģeru cepšana vai uzkodu pasūtījumi. Galda klāšana izbaukumā kļūst aktuāla, sākoties siltajam laikam un vasaras sezonai, tālab šo laiku varētu saukt par ienesīgāko izbraukuma banketu rīkošanai gan telpās, gan ārpus tām. Lielu lomu banketa galda klāšanā spēlē cenas un līdz ar to daudzuma attiecība, tieši tāpēc pircējiem vēlams vispirms iepazīties ar rekomendācijām par konkrēto konditorejas vai galda klāšanas kompāniju. Banketu ēdienkartē diezgan bieži būtu ietverti gan vairāki salāti, uzkodas, sieru, dārzeņu un arī gaļas plates, arī siltie ēdieni, ja šādas ir pasūtītāja vēlmes. Viss ēdiens allaž tiek gatavots īsi pirms celšanas galdā, tāpēc nevajag uztraukties par to, vai pasniegtais ēdiens būs svaigs un garšīgs.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *